Корпоративен кетъринг

в балансирано и богато на полезни нутриенти меню

 Publish date: 06 December 2019

title

Всеки, който работи в офис и посещава редовно корпоративни събития, знае колко е предизвикателно да правим здравословни избори всеки ден. Многото изкушения в офисната кухня и липсата на здравословен кетъринг по време на събития допринасят за това.

 

Ние от Salad Box вярваме, че можем да помогнем и да превърнем корпоративния кетъринг в балансирано и богато на полезни нутриенти меню. За нас е изключително важно да насочим фокуса на бизнеси и работодатели към факта, че грижата за служителите включва и обръщането на внимание на това как се хранят. Защото храната има неимоверно влияние върху това как се чувстваме всеки ден.

 

Само с 24 часа предварителна поръчка онлайн, Salad Box може да трансформира и освежи всеки офис и всяко корпоративно събитие с по-здравословен избор.

 

Нашето меню е подходящо за всякакъв вид корпоративни събития, срещи, обучения, тиймбилдинги и други бизнес активности. Предложенията ни са разнообразни и ще задоволят всеки вкус и режим на хранене – богат избор от зеленчуци, меса, риба, но също и много вегетариански и веган алтернативи. Освен засищащи и вкусни салати, предлагаме и полезни супи, а също и удобни за похапване рула.

 

Специално за сутрешните събития препоръчваме нашите чия пудинги и смутита, които са прекрасен начин да се заредите с енергия, без да спада нивото на продуктивност. А освежаващи фрешове и лимонади предлагат допълнително питателно хидратиране по време на целия ден.

 

Убедени сме, че когато хората се чувстват добре в кожата си, са още по-устремени да бъдат най-добрата версия на себе си във всички сфери от живота, включително и в кариерата. Успешното в дългосрочен план бъдеще на бизнеса е в ръцете на тези, които могат да задълбочат качествената грижа към своите служители и партньори. Затова Salad Box е на разположение на всеки бизнес в София.

 

Освен, че предлагаме здравословен, разнообразен и вкусен кетъринг, който ще допринесе за по-добрата ефективност на вашите корпоративни събития, ние ще превръщаме храненето в красиво преживяване, грижейки се за всеки детайл от аранжирането и поднасянето й.

 

И за малко да пропуснем да кажем, че доставките ни са безплатни за цяла София.

}